Gość KingStar Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Witam. Co roku konserwuję moje autko, z ramą jest oki, tyko pojawiają mi się ogniska rdzy przy tylnych kołach. Mianowicie u dołu tylnych drzwi. Całe progi szlifuje, szpachluje, maluje hameraidem i barankiem, ale zawsze po zimie coś się pojawia. Może jakieś dobre rady, czy może to już taki urok auta? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bigi Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 oj wydaje mi sie ze T1 to juz musi miec rdze ja progow u siebie nie ruszam bo sie boje co do ramy to nie bylbym taki pewien ze wszystko jet OK. najlepsa metoda to gwozdz i mlotek - i jedziesz po calej ramie z umiarem wtedy mozesz powiedziec ze masz rame OK wydaje mi sie ze przy 15 letnim aucie klasy SUV/terenowka jesli bylo uzywane zgodnie z przeznaczeniem wsrod pol i lasow bez garazowania wylazenie rdzy jest norma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.