Gość ZAHYR Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Przy dojeździe dzisiaj do pracy na parkingu pewna pani cofała na wstecznym bez patrzenia w lusterka i wjechała mi w przód z lewej strony. Oczywiście pani koniecznie chciała wezwać policję gdyż uważała że to była moja wina (stałem na parkingu ). Oczywiście przyjechała policja, pani dostała mandacik a ja jej dane i numer polisy. Musze zgłosić się do jej ubezpieczyciela - Hestia i chcę mieć pojęcie na ile szacunkowo mogą wycenić mi szkodę. Primera P10 1994 rok 1.6 SLX Uszkodzenia: Zderzak (w kolorze nadwozia jeżeli ma to znaczenie) Belka pod zderzakiem Lampa lewa przód Kierunkowskaz lewy przód Błotnik lewy przód Orientuje się ktoś na ile ubezpieczyciel może wycenić szkodę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimm Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Możliwe że będzie szkoda całkowita, a wypłata jest zależna od ceny przed szkodą i po szkodzie. Czyli ubezpieczyciel wyceni auto np. na 5tyś, naprawa według cen aso 6tys. wartość auta uszkodzonego 1tyś. do wypłaty 4tyś. bo według ubezpieczyciela masz 1tyś. w postaci auta i jak go sprzedaż masz całe 5tyś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość soxim Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Jak by to było PZU podejrzewam że nie było by problemu ale w takim razie nie mam pojęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.