Gość nightstalker Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 jak w temacie potrzebuje namiary na serwis od pompy w okolicach lublina z tego co szukałem mówiliście że w skrobowie jest jakiś ale nie doszukałem się na forum jego namiarów w zumi znalazłem bosh service włoch w skrobowie czy to ten?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 a chcesz naprawić czy kupić nowe?? bo jak kupić nowe to proponuję poszukać w necie chyba opony.pl, u mnie wyszło prawie 100 na jednej oponie taniej to nawet doliczając założenie to i tak jestem do przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nightstalker Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 wyregulować kąt wtrysku przeczyścić nastawnik czy jak to się tam nazywa i pompę ustawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 wyregulować kąt wtrysku przeczyścić nastawnik czy jak to się tam nazywa i pompę ustawić kuźwa chyab za szybko czytam bo pomyślałem o oponach bbuuuahhahaha and_pec pewnie Ci pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 To zależy co chcesz zrobić Bosch serwis Woliński są na lubelszczyżnie dwa i jest Włoch Józio Włoch dobry fachowiec ale od TIRów Osobówek a zwłaszcza naszych klekotów to niezbyt chętnie się czepia Woliński Wierzchowiska (za Świdnikiem) trasa Lublin Piaski Wymienia a nie naprawia Tam możesz pojechać ustawić dawkę po samodzielnym czyszczeniu nastawnika. Nastawnika nie czyszczą, ale jak pojedziesz to ci go wymontują i oddadzą i każą przywieźć drugi, albo zakupić u nich nowy za coś 1200 do 1700 zeta. Więc bierzesz, czyścisz sam i zawozisz. Koszt ustawienia nastawnika z płukaniem pompy na myjce ultradźwiękowej to koszt tam 150 zeta Woliński Robert (zakład na Tadeusza) kol Skrobów. Za 350 zeta zrobią ci czyszczenie z ustawieniem. Pompy nie wypłuczą myjką bo nie mają. Nie wiem jak z kompem do precyzyjnego ustawienia dawki Ponoć już mają, albo pożyczają skądś Czwarta opcja to bierzesz mój klucz do nastawnika i pistolet do ropowania Kupujesz nóż tapeciak i sam czyścisz jak posiadasz sprężarkę.. Czyszczenia Twojego nastawnika się nie podejmę bo po prostu zwyczajnie mi się nie chce z tym bawić ale gratów mogę użyczyć PS Jeszcze nigdy cię nie widziałem na żadnym ze spotów, a jutro jest Maxi pod Leclerc Zana o 20 obok myjki, a potem Japan Cars Fanatic o 21 pod Olimpem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nightstalker Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 prędko się nie pojawię bo strach tym się doturlać po mieście a jeśli to najpierw zobaczylibyście czerwoną primere w liftbacku potem kłąb dymu dopiero jakby dym opadł to mnie jak go w końcu zrobię to może się zjawie co do tematu to umówiłem się na wtorek z wolińskim na regulacje kąta wtrysku i z tym nastawnikiem i z tą pompą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.