promo Opublikowano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 (edytowane) Może się Wam przydać image hosting adult[/url] Edytowane 9 Czerwca 2012 przez promo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossNY Opublikowano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 u Ciebie to działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promo Opublikowano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamil208 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 (edytowane) Co może byc przyczyną ze nie mogę zaprogramować dodatkowego pilota? zamykam drzwi, przekręcam locki w obu drzwiach, wkładam kluczyk 7 razy w 10 sek. i nic się nie dzieje a powinny mrugnąć kierunki. Dalsze programowanie jest niemożliwe bez tego. Ok, już mi się udało ale nie wiem co wczesniej robiłem zle. Edytowane 20 Listopada 2012 przez Kamil208 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ILLINX Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 (edytowane) W instrukcji obsługi jest tylko informacja o programowaniu otwierania prawych drzwi po dwókrotnym kliknięciu otwierania. Robisz to trzymając 3 sekundy obydwa przyciski. Po zaprogramowaniu, jeśli klikniesz raz otwieranie auta - otworzy tylko drzwi kierowcy. Dwa razy - otworzy drzwi kierowcy i pasażera. Jeśli odechce się Wam za każdym razem klikać dwa razy przycisk otwierania dla pasażera to możecie wrócic do trybu otwierania wszystkich drzwi za jednym kliknięciem robiąc tą samą procedurę/. U mnie to zadziałało. Mała rzecz, a cieszy Czasami zapominało mi sie nacisnąć dwa razy i dziewczyna odbijała sie od drzwi Promo - reputacja do góry. Edytowane 21 Listopada 2012 przez ILLINX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ick56 Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 To ogarnął ktoś jak ogarnąć to opuszczanie szyb z kluczyka ? To jak zaprogramować kluczyk dwu przyciskowy? Bo nie da się wprowadzić go w tryb serwisowy za pomocą tej kombinacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scottie Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Hey, Czy ktoś wie gdzie w Polsce/Europie można kupić ten moduł do podnoszenia/opuszczania szyb z kluczyka? Znalazłem tylko w stanach za 49 USD z przesyłką za 100 USD co jest średnio opłacalne;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossNY Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Też byłbym tym zainteresowany także będę śledził temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driver_kaskader Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 A nie działa wam opuszczanie szyb po włożeniu i przekreceniu kluczyka w drzwiach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 w moim eu premium packu nie dziala, w nismo dziala - generalnie to nie bylo przeznaczone dla europy moge powiedziec ze jak sie przytrzyma pilotem open to szyby sie bez kluczyka opuszczaja, tylko nie wiem, nie umiem, moze nie ma takiej opcji jak podnoszenie z pilota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driver_kaskader Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 U mnie sie opuszczaja z pilota ale nie podnoszą i po przekreceniu kluczykiem w zamku to samo. Wersja USA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 z kluczyka sie podnosza i opuszczaja, a z pilota tylko opuszczaja u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi79 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 dwa lata mam auto a nie wiedziałem ,że tak można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano86 Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 (edytowane) Hej, Mam pilot z 4 przyciskami i niestety nie działa programowanie. Po włożenie kluczyka 7 razy kierunki migną, ale już po przekręconiu kluczyka i naciśnięciu guzika nie dzieje się nic Wsadziłem nową baterię. Może pilot jest padnięty. Został zalany u poprzednika czy coś. Zależy mi tylko na otwieraniu i zamykaniu drzwi, bo otwierać zetkę kluczykiem...trochę słabo. Edytowane 23 Lutego 2014 przez Damiano86 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 (edytowane) coś zle przeczytałem Edytowane 24 Lutego 2014 przez dziubas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano86 Opublikowano 27 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 (edytowane) Olałem temat. Założyłem nowy sterownik i już nie ma wiochy. Przy okazji demontażu boczka naprawiłem ogranicznik drzwi. Edytowane 27 Marca 2014 przez Damiano86 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razzar Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 (edytowane) Mam problem chyba podobny zaywazylem 1cm szpare miedzy szyba- przy szybie zamknietej. Kiedys jak zamykalem dzwi to szyba sie o ten 1cm podnosila do gory sama. Teraz widzie ze szpara nadal jest. Czy trzeba przytrzymac ten guzik na 10sek aby ona sie do gory na stale podjechala? Czy nie mozna ustawic tak aby zawsze byla na samej gorze bez tej szpary i bez domykania po zamkniwciu dzwi. Edytowane 18 Grudnia 2014 przez razzar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Spróbuj na otwartych drzwiach dzyndzel z boku wcisnąć symulujac tym samym ze drzwi są zamknięte - jak nie bedzie sie poddawać tzn ze mechanizm jest zepsuty wiec szyba sie nie bedzie domykac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driver_kaskader Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 a ja wpadłem na inny pomysł, czy da się przerobić tak żeby za pilota po wcisnieciu przycisku panic zapalały sie światła i swieciły ciągle do puki nie wciśnie sie jeszcze raz przycisku panic ? Dla mnie to by była dobra sprawa bo nieraz zeby dojść do auta trzeba świecic latarką w telefonie ( mieszkam na wsi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 jak zrobisz panic to bedzie swiecic przeciez na pomaranczowo oraz piszczec wiec znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 co do niedomykającej szyby w silniku jest taki przycisk resetu trzeba go nacisnąc i przejechaćszybą dół góra w mechaniżmie jest takie dziwaczne sprzęgiełko i czasem sie przestawi przez co wył krańcowy niewidzi prawidlowej pozycji szyby to była moja pierwsza naprawa po zakupie nyski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driver_kaskader Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 mnie nie chodziło o to żebym znalazł auto tylko żeby przyświecić sobie drogę z pilota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Dla mnie to by była dobra sprawa bo nieraz zeby dojść do auta trzeba świecic latarką w telefonie ( mieszkam na wsi) podanie do sołtysa żeby latarnie zrobił ,albo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 co zaproblem dobudować radiolinie zamontować neony pod podwozie i masz oświetlenie jak ze statku obcych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razzar Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 co do niedomykającej szyby w silniku jest taki przycisk resetu trzeba go nacisnąc i przejechaćszybą dół góra w mechaniżmie jest takie dziwaczne sprzęgiełko i czasem sie przestawi przez co wył krańcowy niewidzi prawidlowej pozycji szyby to była moja pierwsza naprawa po zakupie nyski A idzie dojść dotego silniczka bo wiem ze po zdjeciu tapicerki niezle sa drzwi zabudowane i nic nienwidac. Ten guzik jest widoczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi