driver_kaskader Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 ale ja neonów i ledów nie chce w aucie w 300c jak otwieram z pilota to automatycznie swiatła sie zapalaja i coś takiego myśle że można by zrobić w 350z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 (edytowane) GUZIK JEST NIEWIDOCZNY trzeba zdjąć tapicerke i odkleic takie czarną zaślepke temat był juz poruszany na tym forum nawet przezemnie wystarczy poszukac a co do swiatła to nie macie tak że jak otwieracie auto zdalnie z pilota to zaświeca sie lampka w podsufice u mnie sie zaświeca niezaleznie od dzrzwi czy je dotkne czy jeste 5m od auta inna sprawa że zasieg pilota jest marny ok 10m Edytowane 19 Grudnia 2014 przez jarek1111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zasieg moje pilota - wersja US - jest za***isty z 70m to lekko lapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi