Gość cinio Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 W instrukcji przeczytalem, ze czujnik sie uaktywnia ustawiajac przelacznik wycieraczek na pozycje "co jakis czas" Wszystko super pieknie, tylko w takim raize po co mi to pokretlo do regulowania czestotliwosci wycieraczek, skoro i tak w tej pozycji wszyskim reguluje czujnik deszczu? Czy moze jest cos o czym nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Erbol Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 W instrukcji przeczytalem, ze czujnik sie uaktywnia ustawiajac przelacznik wycieraczek na pozycje "co jakis czas" Wszystko super pieknie, tylko w takim raize po co mi to pokretlo do regulowania czestotliwosci wycieraczek, skoro i tak w tej pozycji wszyskim reguluje czujnik deszczu? Czy moze jest cos o czym nie wiem. Wydaje mi się że czujnik deszczu jest to opcja dodatkowa która nie występuje w standardowej opcji także nie sądzę żeby specjalnie robili dwie wersje samochodu ze standardowym przełącznikiem wycieraczek lub bez gdy ktoś posiada czujnik deszczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yasek Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Wydaje mi się że czujnik deszczu jest to opcja dodatkowa która nie występuje w standardowej opcji także nie sądzę żeby specjalnie robili dwie wersje samochodu ze standardowym przełącznikiem wycieraczek lub bez gdy ktoś posiada czujnik deszczu. ja mialem podobny 'problem' w swojej Primerze. mam wersje SE 2003'. Czujnik deszczu znajduje sie w mocowaniu lusterka wstecznego przedniej szyby, ale wystepuje tylko w zestawach z lusterkiem monochromatycznym (czujnik samoprzyciemniania), nawiasem mowiac, to element z Renault. jesli regulator wycieraczek ustawiony jest na pozycji wyjsciowej (dlugie interwaly) wtedy wlacza sie czujnik, gdy zmienimy czestotliwosc interwalow na czestsze, czujnik sie automatycznie wylacza (powinien przynajmnie) i lopatki beda zamiatac sekwencyjnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.