Gość bombel198 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Witam! Jak w tytule, wężyk podcisnienia ssie powietrze i nie wiem gdzie go podłaczyć, szukalem najblizszego wolnego podlaczenia i nic. Po zatkaniu wezyka, obroty lekko ida do gory, ogolnie silnik nie pracuje rowno, i dlatego mnie to wnerwia... moze wystarczy podlaczyc ten wezyki i praca silnika sie unormuje? znajduje sie on tuz obok przepustnicy, na zdjeciu widac regulator cisnienia paliwa, i spod niego wychodzi wlasnie ten wezyk (zatkany sruba) zerknijcie prosze u siebie jak to ma byc, mile widziane jakies zdjecia. z gory dzieki i pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przedszkolak Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Pytanko - jaka Maxima, rocznik, jaki silnik, czy Europa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bombel198 Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Myślałem że to co na zdjeciu to wystarczy... Maxima 1995r. 3.0 Manual USA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.