Gość waldemas1 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Witam te zapachy ambi pur i inne są niezłe ale cena z czasem poraża co stosujecie , polecacie , na allegro sporo koncentratów ale jak to ma się w praktyce..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimm Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Osobiście nic lepszego od ambipur nie znalazłem, kombinowałem z różnymi żelami, wkładami i płynami, pachnie kilka dni i wsio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlee11 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Zawieszka drzewko "Vanilia" polecam !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Guli Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Ja polecam DARKNESS z Wunder-Baum. Albo CLASSIC BLACK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.