krrizz Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 przymierzam się do zakupu P11 kombi i mam ogromna prośbę do posiadaczy P11 kombi czy mógł by ktoś z Was sprawdzić czy bez składania oparć wejdzie złorzony wózek dziecięcy o długości 100 cm czy jest możliwość Wózek po rozłożeniu (WxSxG): 110x42x80cm może ktoś z was ma/miał wózek maclaren xt/xlr z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 przymierzam się do zakupu P11 kombi i mam ogromna prośbę do posiadaczy P11 kombi czy mógł by ktoś z Was sprawdzić czy bez składania oparć wejdzie złorzony wózek dziecięcy o długości 100 cm czy jest możliwość Wózek po rozłożeniu (WxSxG): 110x42x80cm może ktoś z was ma/miał wózek maclaren xt/xlr z góry dziękuje mi wchodziła spacerówka, trzeba było tylko zdjąć koła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 (edytowane) WP11 bagażnik jest bardzo pojemny . Mi do tej pory każdy wózek się mieścił nawet tego typu co z allegro http://www.allegro.pl/item1088000357_wozek_wozki_piko_3w1_prawdziwa_okazja_kolory.html spacerówka wchodzi mi nawet z małym rowerkiem trzykołowym . Edytowane 29 Czerwca 2010 przez nice-wawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krrizz Opublikowano 29 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 mi wchodziła spacerówka, trzeba było tylko zdjąć koła moja nie ma zdejmowanych kółek a wolałbym nie umieszczać jej na ukos dlatego prośba jeśli ktoś będzie maił chwilkę czasu proszę o podanie wymiarów bagażnika dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nicchi Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Dokonałem niemalże precyzyjnych pomiarów na parkingu i w załączniku masz owoc mojej pracy Mam nadzieję, że się połapiesz, jakby coś to pytaj i wyjaśnię. Jeśli szukasz Primery WP11 to moja pewnie niedługo będzie na sprzedaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Ja ostatnio woziłem pomarańczową betoniarkę z OBI bez składania kanapy To myślę że wóżek wejdzie bez problemu Moje chłopaki wyrosły już dawno z takich pojazdów, a wcześniej woziłem tzw 3-funkcyjny w Rujnówce 19 hatchback i tam było jeszcze miejsce na małą torbę Nie musiałem zdejmować kółek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mavv Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 przymierzam się do zakupu P11 kombi i mam ogromna prośbę do posiadaczy P11 kombi czy mógł by ktoś z Was sprawdzić czy bez składania oparć wejdzie złorzony wózek dziecięcy o długości 100 cm czy jest możliwość Wózek po rozłożeniu (WxSxG): 110x42x80cm może ktoś z was ma/miał wózek maclaren xt/xlr z góry dziękuje Wchodzi bez zająknięcia. Mój wózek ma 113cm po złożeniu (głęboki) i do tego spacerówka jako drugi i Primka daje radę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krrizz Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Nicchi, Mavv o to mi chodziło BARDZO DZIĘKUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Jak się betoniarka mieści to nie ma co się zastanawiać czy wózek wejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Jak już się chwalimy co uda się upchać to przewiozłem przy złożonych fotelach drzwi wejściowe z futryna 96 cm i długości ponad 2m . Pozycji już raczej nie było za kierownica ale klapa była uchylona od dołu tylko na 10 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi