Esox Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Witam, potrzebuje pomocy, mam awarie radia, posiadam wersje N16 z centralnym wyświetlaczem. Domyślam się że, aby wyjąć radio muszę zdjąć całą plastikową obudowę. Nigdzie nie mogę znaleźć żadnych śrub a nie chce ciągnąc na siłę bo łatwo można pourywać zatrzaski. Potrzebuje informacji jak to zdjąć i czy po zdemontowaniu tej maskownicy radio jest normalnie przykręcone czy potrzebne będą jakieś specjalne uchwyty do wyjęcia radia ?? Bardzo proszę o szczegółowe informacje co i jak robić aby bez uszkodzeń wymontować radio. !! Z góry dzięki !! ps. czy te radia są kodowane ?? Bo kupiłem auto a w sumie żadnego kodu do radia nie dostałem ?!? (szukałem jasnych wskazówek jak to zrobić ale nic konkretnego nie znalazłem na forum) Moja wersja kokpitu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimm Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Szukanie nie boli. Wszystko masz opisane Tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pink Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 eeetam masz tu http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/66970-n16-po-fl-demontaz-przedniego-panelu-opis-i-fotki-jak-to-zrobic/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pemo_ Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Instrukcja widze juz sie znalazla , j tylko dodam, ze radio nie jest kodowane, mozna wyjac i podpiąc z powrotem i bedzie dzialalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pink Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Instrukcja widze juz sie znalazla , j tylko dodam, ze radio nie jest kodowane, mozna wyjac i podpiąc z powrotem i bedzie dzialalo a to cenna informacja dla mnie akurat dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.