Gość rysuchom Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Proszę o kontakt zkimś kto przerabiał ten temat.Co po kolei mam zrobić aby wyjąć kawałek kluczyka z zamka drzwi kierowcy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 chyba bez wyjęcia zamka się nie obędzie, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 To i tak nic nie da. Nie ma znaczenia czy jest w drzwiach czy wyjęty, a demontaż blachy trzymającej wkładkę też do miłych nie należy HM Pozostaje chyba tylko serwis zamków, Oni już tam mają swoje sposoby na to. Ja niegdyś wyciągałem z wkładki z zamka od drzwi w mieszkaniu zapałki , to używałem takiego narzędzia ze stali chirurgicznej, którym stomatolodzy dłubią w zębach. Jeśli coś takiego byś zdobył to możesz próbować, a tak to jedynie ślusarz od zamków raczej zostaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 którym stomatolodzy dłubią w zębach. to się nazywa zgłębnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Dla mnie może i się nazywać dłubacz, ważne że stal jest pożądna i się nie gnie jak zroisz z niej malutki ostry haczyk, a te dłubacze to są w różnych kształtach i różnie powyginane i ukształtowane Pewnie mają swoje nazwy ale to już zmartwienie dentystów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mavv Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Proszę o kontakt zkimś kto przerabiał ten temat.Co po kolei mam zrobić aby wyjąć kawałek kluczyka z zamka drzwi kierowcy? Miałem podobny problem kiedyś w Toyotce. Złamał mi się kluczyk w stacyjce... Próbowałem to złapać na super-hiper kleje, płynne metale, dłubałem i nic nie udało mi się zdziałać. Kupiłem na szrocie stacyjkę i miałem dwa kluczyki do auta Ale próbuj u ślusarzy - powinni pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.