Gość Tegas Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 Czy ktoś z klubowiczów wymieniał lub odwracał wieniec zębaty i jakie są koszty takiej operacji??????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lespaul Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 chodzi o wieniec z koła zamachowego? jeśli tak to: kosztu nie znam, wieniec zmieniałem w swojej dawnej skodzianie 105, hol... łezka się w oku kręci na wspomnienie, uzyłem palnika acetylenowgo do podgrzania go i pieknie zszedł, nie pamietam tylko, czy nowy też podgrzewałem, aby założyć, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MAXIMUS Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 Witam! jeśli chodzi o ten element co poprzednik tak ujął, to trzeba wyjąć skrzynię a za to od 150-300zł z montażem (kiedyś słyszałem o takim egzotycznym mechaniku co 500zł za pobierał!), ceny części niestety nie znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dżodżo Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 Skrzynie trzeba sciagac.Jak wyzej napisali ceny za robote 150-300 złotych. Dodam,ze nie kazdy wieniec da sie obrocic.Jesli sie nie da obrocic, to niestety trzeba wymienic. POZDRAWIAM..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 Jaka jest cena nowego wieńca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cornholio78 Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 Jaka jest cena nowego wieńca? cena zalezna jest od modelu samochodu i wersji silnikowej może? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.