fotokora Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 witam moze ma któryś z kolegów doswiadczenie w odpowietrzaniu zbiornika paliwa w terranie II? Jest tam na przewodzie filterek coś mam z nim nie tak dzie ewentualnie mozna kupić cos takiego lub czym toto zastąpić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość terranosaur Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 właściwie to po co odpowietrzać zbiornik paliwa w zbiorniku cały czas będzie powietrze i właściwie to jak zbiornik paliwa może się zapowietrzyć, to jakaś bzdura chyba ze czegoś nie wiem ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fotokora Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 w zbiorniku robi sie podciśnienie przzy odkręcaniu korka słychać silne syczenie więc chyba coś jest nie tak z odpowietrznikiem i to jest muj problem którego nie moge rozwiązać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość terranosaur Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 może nie zalałeś paliwem filtra przy wymianie i filter jest zapowietrzony, co do podciśnienia ja tez tak mam ze jak odkręcam korek to zasysa hehe ale nie ma to wpływy na nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość drewniany Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 kolego piszesz posty ktore nic nie wnoszą do tematu, jak pisałeś o tym to wrzuć link i juz żeby nie tracic czasu bo generalnie szukajka wiadomo od czego jest Ok poszperałem i znalazle wie prosze bardzo http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/65157-terrano-i-silnik-27-td-problem-silnikiem-max-obroty-2500-na-pelnym-gazie/page__st__20 Hejka jeszcze cos wykopałem i temat jest bynajmniej koledze "fotokora" znany http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/66706-pomocy-zapala-sie-check-i-kopci-na-bialo/page__st__20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.