Gość Guli Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Chciałbym zdjąc z klapy bagażnika wszystkie literki tak, żeby klapa była jednolita. One są tam przyklejone jakimś klejem. Kto wie jak sie za to zabrać? Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrolinex Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Ja kiedyś w poprzednim aucie taki emblemat oderwałem niechcący (i tak już pozostało). Resztki kleju usunąłem gorącą wodą, następnie benzyną ekstrakcyjną, potem pastą lekkościerną i na końcu nałożyłem wosk. Żadnych zmian w lakierze nie zauważyłem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Guli Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 O, a nastawiałem się na to że trzeba będzie lakierować Dzięki:) Było tak jak mówiłeś patrolinex. Jeszcze tylko pasta TEMPO i będzie cacy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.