Gość stahoojedyn Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 witam niedawno zakupilem primerke mam z nia pare problemow ale o tym kiedy indziej pare godzin temu ukrecilem lewa polos i tu moje pytanie co nalezy wymienic przy wymianie polosi ? jakies zimmery, lozyska, gumy... chodzi mi o to co musze do tego dokupic. nie bede wymienial jej sam ale chcialbym sobie to jakos przekalkulowac acha i jeszcze jedno ile moze kosztowac robocizna +/- ? primera '92 1,6 SLX sedan z gory dzieki za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bzyku888 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Jeżeli moge Ci dać rade to kup rzemieślniczą bo oryginalne są slabsze;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 allegro pełno tego po max 200zł a i 150 widziałem musisz znać wymiary i uzębienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calusek Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 witam niedawno zakupilem primerke mam z nia pare problemow ale o tym kiedy indziej pare godzin temu ukrecilem lewa polos i tu moje pytanie co nalezy wymienic przy wymianie polosi ? jakies zimmery, lozyska, gumy... chodzi mi o to co musze do tego dokupic. nie bede wymienial jej sam ale chcialbym sobie to jakos przekalkulowac acha i jeszcze jedno ile moze kosztowac robocizna +/- ? primera '92 1,6 SLX sedan z gory dzieki za odpowiedzi Właściwie nic nie trzeba wymienić ale można sprwadzić: - luzy na łożysku piasty; - luzy na łożyskach zwrotnicy; - stan gum na przegubach i stan samych przegubów; - luz na łączniku górnym wahacza; - sworzeń wahacza; i ewentualnie coś przy okazji wymienić Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stahoojedyn Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 BZYKU powaznie gadasz ? TOFU to sa rozne wymiary do tego samego modelu i rocznika ? no mam wlasnie wydupione sworznie na gornych wachaczach czy jakos tak, ale to juz na inny czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bzyku888 Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Teściu tak miał i jemu tak powiedzieli że oryginalne są gorsze od rzemieślniczych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 nowe ośki są ok .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.