Moby7 Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 znalazłem taką oto stronkę [no to dla bezpieczeństwa skasowałem i zamykamy] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 ściągnąłeś coś z tej strony ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago256 Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 stronka z trojanami: JS/Agent.NCA Odradzam wchodzenie!! Jeżeli nie macie zabezpieczonej przeglądarki i antywirusa to skończy się nieciekawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 stronka z trojanami: JS/Agent.NCA Odradzam wchodzenie!! Jeżeli nie macie zabezpieczonej przeglądarki i antywirusa to skończy się nieciekawie. DZieki za sprawdzenie mi nic nie wyskoczyło na tym kompe bo z zabezpieczeniem kiepsko ... Pozdro i załatwione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.