Gość RYNI Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Witam mam dylemat odnośnie montażu haka a konkretnie wiązki elektrycznej do T-30 2004r.Mam w zakupie w dobrej cenie hak firmy STEINHOF bez wiązki i nie wiem jaką mam dokupic czy zwykłą za 25zł.czy niestety tą droższą za kilkaset zł. jeżeli ma ktoś jakieś doświadczenie w tym temacie proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek3 Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Witam mam dylemat odnośnie montażu haka a konkretnie wiązki elektrycznej do T-30 2004r.Mam w zakupie w dobrej cenie hak firmy STEINHOF bez wiązki i nie wiem jaką mam dokupic czy zwykłą za 25zł.czy niestety tą droższą za kilkaset zł. jeżeli ma ktoś jakieś doświadczenie w tym temacie proszę o pomoc. Na 100%wystarczy do xtraila t30 najzwyklejsza i najtansza wiazka pod hak -bez tzw.modulu. Wiazka z modulem jest potrzebna do aut z bardzo rozbudowana elektronika,gdzie kierowca jest informowany nawet o przepalonych zarowkach.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.