Gość gelek21 Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Witam! mam pytanie czy u nas w kraju można dostać taki daszek na tylna szybę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Prezes_P12 Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Z tego co się orientuję to na allegro jest kilka ofert ale do kombi, ja osobiście poszukuję jakiegoś małego spojlerka na tył do liftbacka ale też puchy na allegro trzeba szukać za granicą lub u dealera mam katalog z akcesoriami do p12 i są tam takie "gażdżety", pytanie tylko po ile i czy są dalej dostępne. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeorgeGt Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Witam! mam pytanie czy u nas w kraju można dostać taki daszek na tylna szybę? witam z racji tego, że zakładałem podobny temat o lotce do P11 kombi wejdz na tą stronę: http://www.cetus-tuning.pl/nissan.php i najlepiej wyślij maila i zapytaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gelek21 Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Z tego co się orientuję to na allegro jest kilka ofert ale do kombi, ja osobiście poszukuję jakiegoś małego spojlerka na tył do liftbacka ale też puchy na allegro trzeba szukać za granicą lub u dealera mam katalog z akcesoriami do p12 i są tam takie "gażdżety", pytanie tylko po ile i czy są dalej dostępne. Pozdro ja mam na swojej p12 zamontowany taki spoiler na tyl NISSAN PRIMERA 02- SPOILER sedanz tego co widzialem na tej stronie to do hatchbacka tez sa wiec sobie zobacz. a z tym katalogiem to skad go mozna zdobyc? moze wzucisz jakies fotki z tego katalogu? i jak sie jezdzi na 17? ja mam 235/45/17 i jest niezle balem sie ze bedzie gorzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość agresya Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Ja mam takie cos w swojej micrze szukaj tego pod nazwą 'lotka' bo spojlerem raczej tego nie mozna nazwać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Prezes_P12 Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 ja mam na swojej p12 zamontowany taki spoiler na tyl NISSAN PRIMERA 02- SPOILER sedanz tego co widzialem na tej stronie to do hatchbacka tez sa wiec sobie zobacz. a z tym katalogiem to skad go mozna zdobyc? moze wzucisz jakies fotki z tego katalogu? i jak sie jezdzi na 17? ja mam 235/45/17 i jest niezle balem sie ze bedzie gorzej Dawno, dawno temu ostatni raz byłem na tym forum, więc przepraszam z tak późną odpowiedź niestety link już nie działa... Co do katalogu to wziąłem wszystkie możliwe przy zakupie samochodu i cały czas je mam Co do zdobywania to chyba tylko allegro (w co wątpię) lub poszukać na google Powiedz co Cię konkretnie interesuje to może wkrótce coś wrzucę o ile będę miał trochę wolnego ;)17 spisują się świetnie! Komfortem nie ustępują 16 a wyglądają o niebo lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krajesiak Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Powiedzcie mi w jaki sposob jest montowana taka lotka? Wklejana?!? http://www.tuning-z**e.pl/x_C_Dz__PD_64613086__PND_64612707__LL_0__PZTA_0D__PKTID_64621725.html zamiast dwoch ** w nazwie strony wpiszcie ON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Lotki są przyklejane na tych samych stronach co podałeś proponują coś takiego Klej Wurth b.dobra firma, ostatnio wklejałem szybę w przednich drzwiach po spadła mi z prowadnicy (odkleiła się) trzyma rewelacyjnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.