Gość luniko Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Witam, czy ktoś posiada instrukcję do Pathfindera R51 w wersji elektronicznej? pzdr luniko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtus Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Witam, czy ktoś posiada instrukcję do Pathfindera R51 w wersji elektronicznej? pzdr luniko Serwisówki sa na necie -> bodajże www.terranoick.ru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość luniko Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 dzięki, a czy ktoś posiada instrukcję obsługi po polsku, angielsku lub niemiecku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seed Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Pozwoliłem sobie zrobić mały tutorial w pdf`ie dotyczący wymiany płynów i filtrów w silniku 2.5 dCi(YD25DDTi). Dotyczy zarówno Pathfindera R51 jak i Navary D40 w automacie. http://www.sendspace.com/file/wrhha2 PS Zamienniki ori oleju do Diesla 2.5: Bez DPFa - Motul 8100 X-cess 5W-40 Z DPFem - Motul 8100 x-clean c3 5W-30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pogan4x4 Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 witam mam instrukcję do r51 po angielsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dooddie Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Witam Znalazłem coś takiego, niestety instrukcje są po angielsku. http://diplotop.pl/search.php?keyword=NISSAN+PATHFINDER Pozdrawiam Dooddie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harleydavidson88 Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Siema. Jak ktoś chce serwisówkę od r51 zawieszenia przód i tył hamulców napędów klimy elektroniki układy kierowniczego i wiele wiele innych Pisać do mnie, wyślę poszczególne albo całość: harleydavidson88@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldi1 Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Siema. Jak ktoś chce serwisówkę od r51 zawieszenia przód i tył hamulców napędów klimy elektroniki układy kierowniczego i wiele wiele innych Pisać do mnie, wyślę poszczególne albo całość: harleydavidson88@wp.pl poprosze komplet na chil2@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hakama 4x4 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Bardzo proszę o serwis na a.bubnicki@onet.eu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisT Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Pooszło..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HENRY74 Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Witam,czy ktoś posiada instrukcję do Pathfindera R51 w wersji elektronicznej? Pzdr Henry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skerim Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 serwisówkę znalazłem tu: forum.nissanklub.pl/index.php/topic/103226-serwisowka-do-patka/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HENRY74 Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 serwisówkę znalazłem tu: forum.nissanklub.pl/index.php/topic/103226-serwisowka-do-patka/ Dzięki kolego,a coś w wersji PL bo mój angielski kiepski jak co to poprosze komplet na hosminski@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisT Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 (edytowane) zmartwię Cię ale nie ma serwisówki po polsku... a ksiazki w stylu "sam naprawiam" jeszcze nie wydano.... Witam kolegę z Chorzowa :-) Edytowane 13 Lipca 2016 przez KrisT 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HENRY74 Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 zmartwię Cię ale nie ma serwisówki po polsku... a ksiazki w stylu "sam naprawiam" jeszcze nie wydano.... Witam kolegę z Chorzowa :-) Ok dziékujé slicznie za podpowiedzi i pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszl Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Witam serdecznie, czy któryś z szanownych kolegów posiada jeszcze serwisówkę do R51 w PDF. Pilnie potrzebuję do klimy. Jak by ktoś posiadał to poproszę na llata@wp.pl Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GACEK2 Opublikowano 31 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 cześć masz ją w języku polskim? Pozdr Gacek2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisT Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 (edytowane) NIE MA SERWISÓWKI W JEZYKU POLSKIM, a książeczka- instrukcja dodawana do auta być moze gdzieś po necie lata... Jesli wujek google nie znajdzie to nie ma.https://www.google.pl/search?client=ubuntu&channel=fs&q=instrukcja+obs%C5%82ugi+nissan+pathfinder+pdf&ie=utf-8&oe=utf-8&gfe_rd=cr&ei=A-OeV5vLE_Gv8we5tIHQDw do wyboru. osobiście będę po stopach całować i na rękach nosić tego co mi serwisówkę całą spolszczy..... Edytowane 1 Sierpnia 2016 przez KrisT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout1954 Opublikowano 22 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 Bardzo proszę o całą serwisówkę na biuro@zppvaria.pl Kupiłem R51 V6 z 2014 i mam problemy z elektryką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timik Opublikowano 12 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 (edytowane) Witam Szanowne Grono, Czy któryś z Was dysponuje tą instrukcją Electronic Service Manual do R51? Linki już wygasły... Ok, już znalazłem. Dla potomności, jest tutaj: https://autoinfo24.ru/rukovodstva-po-remontu/inomarki/nissan/pathfinder/ Edytowane 18 Czerwca 2019 przez timik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szyszak38 Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 W dniu 6.01.2016 o 23:20, KrisT napisał: Witam. Moge prosic o kontakt w sprawie sprezynki sprzyni nissan pathfinder lukasz1674@vp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szerlok17 Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 W dniu 29.03.2013 o 10:04, harleydavidson88 napisał: Siema. Jak ktoś chce serwisówkę od r51 zawieszenia przód i tył hamulców napędów klimy elektroniki układy kierowniczego i wiele wiele innych Pisać do mnie, wyślę poszczególne albo całość: harleydavidson88@wp.pl Bardzo prosiłbym wszystko szerlok17@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny-kat Opublikowano 27 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 Witam Potrzebował bym rozmieszczenie czujników temperatury Robiłem test i wyszedł kod 41 nie pod łączony czujnik temperatury zewnętrznej ale tylko jeden znalazłem z przodu wymieniłem i nic nie dało dalej ten sam kod a jak wypijam to nie widać temperatury na zegarach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camo Opublikowano 27 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 a wiązkę sprawdziłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny-kat Opublikowano 27 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 Wiązka przy tym przednim jest w porządku dlatego sobię pomyślałem że jest jeszcze jakiś jeden gdzieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi