Gość RobsonX Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Pytanie za 100 pkt. Jaki powinien być zakres napiec w przepływomierzu 22680-2J200 U mnie jest od 1,2V (bieg jałowy ok 750 obr/min) Do ponad 3V przy dużych obrotach. Czy ktoś mógłby mi powiedzieć, czy to jest OK? To co udało mi się znaleźć to w TD powinno być od 2 do ponad 4 , ale nie wiem czy w moim przypdaku powinno być tak samo. Pozdrawiam, Robert P.S. Gdyby ktoś pytał to korzystałem z opcji 'Szukaj' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 P.S. Gdyby ktoś pytał to korzystałem z opcji 'Szukaj' chyba niezbyt dokłądnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RobsonX Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Dzięki, tego faktycznie nie znalazłem. Niestety nadal nie wiem czy w moim przypadku jest tak samo i czy 1.2 na jałowym (750 obr/min) to sygnał na wymianę czy nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Dzięki, tego faktycznie nie znalazłem. Niestety nadal nie wiem czy w moim przypadku jest tak samo i czy 1.2 na jałowym (750 obr/min) to sygnał na wymianę czy nie. przecież masz tam napisane jakie powinny być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RobsonX Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 DINO: Dzięki za pomoc. Czyli mogę przez to rozumieć, że 22680-2J200 ma ten sam zakres napięć, co modele w innych P11 benzyna? Cóż to mało ciekawa wiadomość. Trzeba się rozglądnąć za nową przepływką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.