Gość smn7801 Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Panowie jakie macie obroty biegu jałowego w 2 litrowej benzynie (pierwsza wersja Nissana Qashqai) – u mnie max 650 obrotów (chociaż muszę przyznać że chodzi bardzo równo). Teraz dodatkowo kiedy obciąża silnik klimatyzacja trzeba w moim przekonaniu dodać mocniej gazu aby uniknąć szarpnięcia przy starcie. Trudno jest ruszyć płynnie - Jak jest u Państwa? W moim przekonaniu 650 obrotów to trochę mało. Będę zobowiązany za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość breezer Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Czesc. U mnie 800 obrotów z klimą. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bambus Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Około 800 obrotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość +2qq_komar Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Cześć u mnie podobnie jak u kolegów. Około 800 obrotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.