Gość BoLo03 Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Witam. Mam pytanie... czy chłodnica "wody" z Y61 podejdzie do Y60? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BoLo03 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Hej. Więc jednak prawie pasuje. Bardzo ciężko dostać chłodnice do Y60 w dobrym stanie. A jak już jest to za jakąś kosmiczna cenę. Więc za radą jednego z warsztatów 4X4 zainstalowałem chłodnice z Y61. jest ona dłuższa od oryginału. więc trzeba delikatnie podłubać przy fartuchach przedniego pasa. Dorobić mocowania dolne oraz górne. Bardzo prosta sprawa. No i zainstalować zbiorniczek ciśnieniowy z Y61. Podłączyć go do układu i gotowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 No i super ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sledziozord Opublikowano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Witam wszystkich forumowiczów jestem swierzym posiadaczem patrola k160 3.2 td wkoncu spełniłem swoje marzenie:) Pisze do was prosząc o pomoc w sprawie chłodnicy moja to sito kupiłem urzywke tez sito a miało byc git dość mam tych niby dobrych urzywke patrzyłem za nowym ale mój budżet nie pozwala mi na wydanie 1200 zł i wpadłem ma pomysł żeby wstawić z busa jakiegoś tylko jakiego ?? Czy praktykował ku ktos takie przeszczepy organów do parcha a jeśli tak to z jakich aut mogło by pasować. Z góry dziekuje za pomoc i pozdrawiam wszystkich pozytywnie zakręconych Temat juz nie ważny obszukalem wszystko co mogłem i nie znalazłem nic na ten temat i z braku pomocy zostałem zmuszony do zamówienia nowej. A tak na przyszłość gdyby ktos szukał chłodnicy do k160 3.3 TD to w Polsce jest problem obdzwonilem wszystko co mi przyszło do głowy i nic ale jest możliwość dostania takiej chłodnicy w Niemczech na ebay znalazłem i czekam na nią. Pozdro dla offrouddowych wariatów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNAKE4X4 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 z ciekawości zapytam, ile kosztowała? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sledziozord Opublikowano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 307 euro to najtańsza na tamtym rynku oczywiście mowa o nowej, plus koszt przesyłki to cos od 15 do 30 euro bo nawet nie patrzyłem na koszt wysyłki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.