xman70 Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Witam. Kilka dni temu zniklo mi podswietlenie polowy wyswietlacza nawiewu w xsie t30 z 2003r akurat w miejscu wyswietlania temperatury. Mam pytanie: czy to tylko zaroweczka czy wyswietlacz padl, i czy samemu i jak moznaby to wymienic? Dzieki z gory za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marianello Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 W dniu 13.07.2010 o 19:38, xman70 napisał: Witam. Kilka dni temu zniklo mi podswietlenie polowy wyswietlacza nawiewu w xsie t30 z 2003r akurat w miejscu wyswietlania temperatury. Mam pytanie: czy to tylko zaroweczka czy wyswietlacz padl, i czy samemu i jak moznaby to wymienic? Dzieki z gory za pomoc a postukaj w niego mocniej ręką od tej strony gdzie się nie pali, miałem to samo, normalnie jak kontrolki w starych samolotach , zadziałało i na razie działa dalej.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.