xman70 Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Witam. Kilka dni temu zniklo mi podswietlenie polowy wyswietlacza nawiewu w xsie t30 z 2003r akurat w miejscu wyswietlania temperatury. Mam pytanie: czy to tylko zaroweczka czy wyswietlacz padl, i czy samemu i jak moznaby to wymienic? Dzieki z gory za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marianello Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Witam. Kilka dni temu zniklo mi podswietlenie polowy wyswietlacza nawiewu w xsie t30 z 2003r akurat w miejscu wyswietlania temperatury. Mam pytanie: czy to tylko zaroweczka czy wyswietlacz padl, i czy samemu i jak moznaby to wymienic? Dzieki z gory za pomoc a postukaj w niego mocniej ręką od tej strony gdzie się nie pali, miałem to samo, normalnie jak kontrolki w starych samolotach , zadziałało i na razie działa dalej.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.