Gość saymonek Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Witam wszystkich, bo to mój pierwszy post na Forum. Moje Tino to diesel 2.2 z 2001 roku, nie wiem jaka to jest wersja. Mianowicie chcialem zapytać ile jest poduszek powietrznych i gdzie są zlokalizowane (przednie to wiem, ale czy są jeszcze jakieś ? ) bardzo proszę o wskazówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Witam,są jeszcze w przednich fotelach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmark Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Witam,są jeszcze w przednich fotelach ale tylko z boku foteli przy drzwiach a to dlatego aby Cie nie wyrzuciło przez przednia szybę oczywiście zartuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość saymonek Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Czyli dobrze rozumiem, że są na kierowce i pasażera z przodu, oraz boczne na kierowce i pasażera, które znajdują się w fotelach ? Czyli na pasażerów z tyłu nie ma żadnych. Tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czmiel_t Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Z tego co się orientuję we wszystkich Tino były cztery poduszki o których piszą koledzy. Ogólnie tam gdzie masz poduszkę tam też zawsze masz napis SRS / AIRBAG / COURTAIN, itd. ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.