Gość Mahi Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Witam. Pytanie jak w temacie, czy może mi ktoś powiedzieć gdzie znajdują się przekaźniki do ABS-u w Primerze po lifcie? wiem, że są dwa i na tym kończy się moja wiedza odnośnie tego tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pppiterek Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Z tego co widziałem u mnie to jeden jest pod nałokietnikiem, bardziej od strony pasażerów na tyle. Dwie śrubki po bokach i schowek do góry i już widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mahi Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Ok, dzięki:) To jest pewnie przekaźnik ECU Abs-u. A przekaźnik pompy hydraulicznej? jest w ogóle coś takiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Nie ma Manual nic nie pokazuje takiego w opisie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 a co sie dzieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mahi Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Chodzi o to, że zdiagnozowałem ostatnio ABS, bo kontrolka świeci i wykazało mi błąd 61 - pompa hydrauliczna/przekaźnik. Myślałem, że jest jeszcze jakiś przekaźnik od tej właśnie pompy. Czyżby pompa siadła? ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.