Gość sebagdansk Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Witajcie Mam problem z immo, a mianowicie padlo to magiczne pudeleczko przy stacyjce W ECU błędy P1610 i P1612. I teraz pytanie czy kupując zestaw uzywany komp + immo + kluczyk z innej almery 1.8 16 z rocznikow 00-03 (moja jest 2002/2003) rozwiąże problem i auto będzie chodziło ? Czy może ktoś poleci jakiś inny zabieg ? pzdr Sebastian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sutomore Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Witajcie Mam problem z immo, a mianowicie padlo to magiczne pudeleczko przy stacyjce W ECU błędy P1610 i P1612. I teraz pytanie czy kupując zestaw uzywany komp + immo + kluczyk z innej almery 1.8 16 z rocznikow 00-03 (moja jest 2002/2003) rozwiąże problem i auto będzie chodziło ? Czy może ktoś poleci jakiś inny zabieg ? pzdr Sebastian Ked zalozis ECU+immo+klucik bude to OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 padła ci pentla czy antenka jeśli tylko to to zobacz jakie masz nr bo ja mam taką chyba sprawną simens 5w4k 658 i jeszcze jedna ,,, daj znać czy ci lata ja bym nieszedł w wymiane wszystkiego tylko tego nie sądze że wiecej jak 50 zł to może kosztować i jak podmienisz sam to kluczyki powinny latać PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.