pppiterek Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Co jakiś czas mam problem z szybami, coś je blokuje i przestają działać. Nadmieniam że wilgoć nic ty nie ma wspólnego. Raz działają raz nie, nie jestem w stanie przewidzieć kiedy będą działać, jedyny pewniak to przy rozruchu rano i długim postoju. Ma może ktoś jakieś doświadczenie z tym i może wie gdzie szukać usterki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 robi się taki glut z kurzem w przełącznikach z pastą czyszczenie i już ...chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pppiterek Opublikowano 16 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Sprawdzone, przełączniki wyczyszczone. Brak prądu w przełącznikach. Bezpieczniki też sprawdzone chyba że są inne o których nie mam pojęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.