snajper17 Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Witam. Posiadam auto Nissan Primera p11 2000rok b+g. Kombi. W którym miejscu znajduję się czujnik spalania stukowego.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość d3cK Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 informacje ta znajdziesz w ebooku do sciagniecia na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snajper17 Opublikowano 16 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 nie mogę znaleść. proszę o link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 no to tak ukryte ze nie wiem http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/62764-primera-instrukcje/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal2005 Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 on jest na kadłubie silnika jak odkręcisz rozrusznik to go zobaczysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RobsonX Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Ja się wybrałem z używką do mechanika. Ponad pół godziny z tym walczył na podnośniku od dołu. (problemem była tez temperatura silnika). W każdym bądź razie nie był z tego zajęcia zadowolony. Nie wiem czy jest duży sens samemu bez sprzętu się za to brać. Choć pewnie warto spróbować. Za wymianę sondy lambda i czujnika (w sumie nieco ponad godzinę roboty) zapłaciłem 85 zeta w Jankach k/W-wy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość d3cK Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 skad wziales czujnik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.