Gość lab Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Witam, Moj problem jest nastepujacy: autko na zimno odpala bez problemu. Tzn tak jak zazwyczaj, troche pokreci i odpala. Zauwazylem jednak, ze kiedy silnik jest rozgrzany i temperatura powietrza jest wysoka 25-35, kreci znacznie dluzej i odpala z trudem. Wlasciwie to nie brzmi to jak odpalanie a jak stawianie na nogi krowy, ktora polozyla sie zeby zdechnac . Kable i swiece mam nowe NGK. Co moze byc przyczyna? pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binladen Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 miałem kiedyś podobnie , padał rozrusznik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MarioemP10 Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Prawdo podobnie rozrusznik ci siada ale ja bym sprawdził podłączenie masy przy rozruszniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lab Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Dzieki za odpowiedzi. Jesli to rozrusznik, jak sie upewnic ze to jest wlasciwa przyczyna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.