Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[P12]woda wcieka przy otwieraniu bagaznika w p12

Gość kudlaty21-23

Rekomendowane odpowiedzi

Gość kudlaty21-23

hejka pomocy!

1)w deszczowa pogode gdy chce otworzyc klape bagaznika spod oslon tych plastikowych w srodku woda ciurkiem plynie. nie wiem czy to uszczelka szyby pszepuszcza(jesli to uszczelka to czym najlepiej to zalatac), czy moze gumowa oslonka klapy tylnej bagaznika ma jakis zwiazek bo jest wypaczona i z dziurami.....

pamietam ze ostatniej zimy woda pod ta oslonke podchodzila i zmrozilo i nie bylo szans nawet na otworzenie od zewnatrz manualnie.

2)czy moze jest ktos kto wie gdzie mozna kupic taka gumowa oslonke na klamke klapy bagaznika tylnego, bo lato przeminie i znow beda problemy????

z gory dzieki....

witam

1 czy podczas deszczów używasz spryskiwacza tylnej szyby bo może być zapchany ja tak miałem u siebie na szczęście udało mi się go przepchać

2 ogólnie to allegro warto próbować do tych co maja całe auta na części bo wtedy mają wszystkie drobiazgi albo przynajmniej większość

pozdrawiam

Gość kudlaty21-23

witam

1 czy podczas deszczów używasz spryskiwacza tylnej szyby bo może być zapchany ja tak miałem u siebie na szczęście udało mi się go przepchać

2 ogólnie to allegro warto próbować do tych co maja całe auta na części bo wtedy mają wszystkie drobiazgi albo przynajmniej większość

pozdrawiam

odnosnie spryskiwacza-podczas deszczu uzywam wycieraczki, spryskiwacz od swieta,wiec to chiba nie to:(

dzieki za podpowiedz co do allegro warto popytac:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...