Gość MonteChristo Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Witajcie, Wczoraj jadac dluzsza trase zauwazylem ze nie dziala mi tempomat. Wlanczam CRUISE. jest ok. Na kokpicie pokjazuje sie zielona kontrolka. Ale jak juz chce ustawic polozenie gazu to nie moge. Czy ktos spotkal sie z tym problemem ??? Bezpiecznik jakis czy cos wiecej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radjan Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 A nie świeci Ci się czasem kontrolka Cząstek Stałych i/lub Awaria Silnika? Mi wtedy też nie działa Tempomat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MonteChristo Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 A nie świeci Ci się czasem kontrolka Cząstek Stałych i/lub Awaria Silnika? Mi wtedy też nie działa Tempomat. nic takiego nie mam, ja mam ciezka noge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.