andex Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Witam, nijak nie mogę uruchomić halogenów w lampach przednich. Halogen tylny działa. Może ktoś wie gdzie się ten przekaźnik znajduje? Jest to model 2001 r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erp. Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Witam, nijak nie mogę uruchomić halogenów w lampach przednich. Halogen tylny działa. Może ktoś wie gdzie się ten przekaźnik znajduje? Jest to model 2001 r. Witam, radzę sprawdzić żarówki czy aby nie są spalone lub kabelki nie kontaktują. Dopiero po tym szukaj dalej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr323f Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Witam, Przed rozpoczęciem grzebania w instalacji warto sprawdzić czy jest napięcie na złączu żarówki. Gdzieś wyczytałem na forum, że styki w gnieździe się wypalają, ale na szczęście można zastosować nową kostkę od malucha ponieważ w maluchu są takie same reflektory. Jeżeli napięcia jednak brak to poniżej schematy z instrukcji serwisowej: Oświetlenie.pdf Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.