Gość remik_p12 Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Tak jak w temacie, czy będzie ona mi pasować, czy jest ta sama? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 szczerze wątpię nie lepiej kupić nową do 200 zł ? http://allegro.pl/item1146915500_nissan_primera_p10_chlodnica_wody_nowa_oryginal.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość remik_p12 Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Tzn. chłodnicę mam całą, ale poklejoną i mam połamaną rankę wentylatorów (uchwyty wiatraka) i jeżdżę bez jednego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 coś mi sie pokichało ,,, chcesz kupić z disla do pb ,,??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość remik_p12 Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Ale co w tym dziwnego? Przecież do chłodnicy nie idzie olej napędowy czy benzyna Tu chłodzenie i tu więc problemu nie widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 spoko a samo chłodzenie nie nawet mi się wydaje że dislak ma lepsze różnica może być w ustawieniu węży czy zbiorniczka tak jak w sr20 i cd20 jest inaczej ,,,, u ciebie to trzeba sprawdzić jak te chłodnice wygladają może ktoś już produkuje nowe bo do p10 są nówki po 200 zł .. tych silniczków 2.0 jest mało ale zobacz na to https://ssl.allegro.pl/item1152118185_nowa_chlodnica_wody_nissan_almera_primera_2000.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość remik_p12 Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Widzę że chłodnica musi być inna do skrzyni automatycznej, a mam właśnie automat z sekwencją: https://ssl.allegro.pl/item1127244273_chlodnica_wody_nissan_almera_primera_f_vat.html Są w niej dodatkowe dwie rurki na dole. Jest różnica również w górnym otworze na wąż, w dieslu jest on po prawej stronie a w benzynie po lewej. Więc będę musiał szukać samych wentylatorów z ramką lub samej ramki na wentylatory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 ktoś własnie sie zastanawiał i odkrylismy chłodnice oleju skrzyni przed chłodnicą klimy i normalną ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość remik_p12 Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Tak to ja się zastanawiałem . Dzięki ci za pomoc. Spróbuję poszukać samego wentylatora z ramą. Heh mam już ramę załatwioną, byłem oglądać jak to wygląda w mojej Almerze N16 i okazało się że rama będzie pasować do mojej Primery. W Almerze nie mam klimy więc jest jeden wentylator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.