Gość Pajek Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Witam Autko zapala trzyma zbyt niskie obroty po czym po kilkunastu sekundach (10-15) gaśnie. Dodam gazu dzieje się to samo po kilkunastu sekundach gaśnie. Na LPG to samo. Wymieniłem do tej pory świece i kable zero efektu. Co to może być?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bep Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 ja takie objawy miałem, gdy zapłon się przestawił. (Tyle, że w P11, nie w sunny - choć to będzie coś bardzo podobnego) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pajek Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Problem tkwił w odwrotnie wsadzonej traczce z której to czujnik (chyba optyczny) czyta impulsy i rozwiera stronę pierwotną cewki zapłonowej. Dzięki za nakierowanie. Temat zamknięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.