Gość agresya Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Witam, mam nissana micre k11 z roku 2000, mam problem ktory polega na tym, że coś mi rozładowuje akumulator, światła wyłączam, radio wyjmuje zawsze, alarmu nie uruchamiam nigdy, zawsze zamykam kluczykiem furke, samochod postoi nie jezdzony 3-4 dni i juz nie moge go rozpalić, co gorsza gdy chce wyjąć akumulator, alarm wyje jak opętany i nie potrafie tego wyłączyc, dzis wyjelem akumulator aby podładować a alarm wył, aż mi wstyd pod blokiem było tak to zostawić... (akumulator jest dobry, kupywany 4/5 miesiecy temu oddalem na gwarancje bo padal tak jak opisalem, ale mi go oddali i stwierdzili,ze nie ma wad i pada przez moje złe uzytkowanie i oni za to nie odpowiadają ) przez co moze tak sie rozładowywać? i jak wyłączyc alarm, nie chce go w ogole bo więcej problemów mam przez niego niz pozytku :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektryk1e Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 do syrenki musisz miec kluczyk. wylacz syrenke i wtedy odepnij aku. alarm poprostu odłącz. wloz glowe w nogi kierowcy gdziec powinna byc schowana centralka. odepnij i po klopocie. chyba ze masz rozciecie na zaplon lub pompe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość agresya Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Jaki kluczyk? Mam od samochodu tylko jeden klucz i jeden pilot, i gdzie ta syrenka jest w ogole ja jestem zielony w tych sprawch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektryk1e Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 skoro piszesz ze jestes zielony i nie wiesz gdzie jest syrenka to bez obrazy dla ciebie, ale odstaw auto do elektryka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość agresya Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.