Gość pinio Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Witam mam problem ze stukaniem z przodu ,wydaje mi się ze od góry czy są tam jakieś poduszki lub odbojniki, amortyzatory sprawne. Dzieki za odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Robert1972 Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Witam mam problem ze stukaniem z przodu ,wydaje mi się ze od góry czy są tam jakieś poduszki lub odbojniki, amortyzatory sprawne. Dzieki za odpowiedz witam,byłes na szarpakach? sprawdziłes zawieszenie czy to nie jakies koncowki ,łaczniki? lub inne ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pinio Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 witam,byłes na szarpakach? sprawdziłes zawieszenie czy to nie jakies koncowki ,łaczniki? lub inne ?? bylem cale zawieszenie ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Robert1972 Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 bylem cale zawieszenie ok. wysłałem ci pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.