Gość sztuczka19 Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Witam. Mam Primerkę P10 2.0 16v 92 rocznik i mam w niej licznik z analogowym zegarem, a znalazłem na szrocie licznik z obrotomierzem. Nie wiem czy cala instalacja będzie pasować do tego licznika i czy obrotomierz będzie działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweleknowakowski Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 powinno być ok, bo wiązki elektryczne są rozprowadzane takie same w rożnych wersjach, tylko nie wszystkie kostki są podpinane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 tez tak słysząłem a i wrazie co to można jeden sygnał z ecu /aparatu podpiąć ,,Pozd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.