Gość Marek_75 Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Witam, muszę rozmontować boczne lusterko w pickupie i wyczyścić. Naszło kupa piachu i błota. Myślałem że lusterko jest na jakichś zatrzaskach ale wyginałem je tak że mało nie połamałem i nic... jak wyjąć to lustro z obudowy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Bobcat Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Witam, muszę rozmontować boczne lusterko w pickupie i wyczyścić. Naszło kupa piachu i błota. Myślałem że lusterko jest na jakichś zatrzaskach ale wyginałem je tak że mało nie połamałem i nic... jak wyjąć to lustro z obudowy ? Witaj Nie wiem czy już dałeś sobie rade ale lusterko rozbierane jest od spodu są dwa zatrzaski, lekko do góry i wychodzi, może trzymać pasta tłumiąca drgania. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.