Watson20054133 Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Witam, Szukałem tematu na forum, ale nie ma takiego Jak można się dostać do tylnych głośników w P11? Na pierwszy rzut oka wszystko jest tak zabudowane, że ciężko coś znaleźć:/ Dobra dokopałem się- bułka z masłem jedna śrubka i kilka zatrzasków :)Wygląda na to, że głośnik ma 12mm - a w sieci mały wybór głośników o takiej szerokości... co polecacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Forrest Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Witam.. Jak możesz to napisz jak sie dokopaleś do tego jak to rozebrać ... bo ja osobiście mam destrukcyjne pociągi ... A chcialbym to poskladać do kupy.. Muszę wymienić jeden z glośników ale narazie tego nie ruszam ... niech jeszcze trochę ładnie wygląda... Może ty zapobiegniesz temu tuningowi Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.