Qadrat Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Jednak Almera nie idzie na sprzedaż, będzie naprawiana i dalej użytkowana W związku z tym mam pytanie, bo muszę kupić prawe drzwi oraz prawy przedni błotnik. Czy te elementy są takie same w każdej Almerze 3D? Czy może po lifcie uległy zmianie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajdelek Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 szkoda ze z dalek jestes. bo bym mial w kolor dzwi i blotnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binladen Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 są takie same , różnią sie tylko listwą ozdobną . wiem bo zmieniałem drzwi i tylny pas , moja jest po lifcie a zakładałem te przed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.