Gość Beza_Murano Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Hej! Mam małe problemy ze swoim Murano i poszukuje sprawdzonego, zaufanego serwisu gdzie mogliby mi pomoc. Bede bardzo wdzieczna za wszelkie namiary Z gory dziekuje, K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maxi623 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Hej! Mam małe problemy ze swoim Murano i poszukuje sprawdzonego, zaufanego serwisu gdzie mogliby mi pomoc. Bede bardzo wdzieczna za wszelkie namiary Z gory dziekuje, K. witaj co znaczy .. ;problemy?? ja mam murano trzy lata i jakoś do tej pory, odpukać, OK! M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość drLeo Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Podobno jest jakiś nieautoryzowany serwis, w którym znają się bardzo dobrze na Murano. Podajcie namiary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.