Gość stahoojedyn Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 hej to znowu ja otoz przybywam z kolejnym moze madrym moze troche mniej modrym poytaniem jak wyglada filtr paliwa w p10 1,6 92 chodzi mi o obudowe, wklad, jak to sie mocuje i jak to powinno wygladac... najchetniej ujzalbym jakies zdjecia tego ustrojstwa badz nawet foto relacje a dlaczego takie pytanie...? poniewaz u mnie filtr paliwa jest taki jak mialem w jawie 350moze ciut wiekszy, a chcialbym miec to zrobione normalnie dzieki za odpowiedzi pozdrawiam nikt nie posiada odpowiednich materialow/wiedzy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sten Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 http://www.iparts.pl/auto-czesci/filtr-paliwa,nissan,primera-p10-1990-06-1996-06,1-6-90km,80-1202-4264-100261.html do wyboru do koloru:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stahoojedyn Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 dzienkujem tylko ze mnie nie dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sten Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 To wejdz na allegro jest tego jak mrówków:):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stahoojedyn Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 mrowkow nie mrowkow chrabaszczy znalazlem na primerke 1,6 tylko 3 pozycje http://moto.allegro.pl/listing.php/search?category=3&string=nissan+primera+filtr+paliwa+1%2C6 i tylko tyle jednak potrzebuje wiedziec jak przymocowac obudowe filtra (z tego co wiem to takowa sie znajduje w primerce) do tego jaki filter, jak to dopasowac (ponoc sa dwa rodzaje) jak to wogole wyglada na aucie itd. tym czasem mam rysunek (nie wiem czy to jest filtr czy obudowa) i absolutnie na ten czas nie wiem jak to ma wygladac, a chcialbym normalnie tak jak byc powinno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.