Gość krzychoo Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Witam, parę dni temu córeczka otwierając bagażnik od środka może za mocno pociągnęła za otwieranie lub za słabo -efektem tego bagażnik sie nie otwiera (sedan) próbowałem od środka podnieść dzyndzel ale nic nie dało bagażnik nie odskakiwał. Macie może jakąś koncepcję jak go otworzyć? Nadmienie że nie mam go niego kluczyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzesiek94 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 A jak pociągasz za wajchę żeby otworzyć to jest jakiś opór czy totalny luz? Może linka (bodajże tak) spadła, też tak było w moim przez jakiś czas jak brat zepsuł, ale później to zrobił. Tylko, że szkoda że nie masz kluczyka. Ew. spróbuj go otworzyć spinka do włosów i może to coś ci da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzychoo Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Którędy ta cała linka przebiega? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sten Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Wzdłuz progu.Zdejmiesz plastikowe nakładki z progu ,odchylisz wykładzine i zobaczysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzychoo Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Spoko, wlazłem przez odchylone tylne siedzenia do bagażnika, podniosłem zapadkę i klapa odskoczyła. Następnie zdemontowałem cały mechanizm zatrzaskowy i przesmarowałem- zamontowałem i działa. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.