Gość marcinzabrze Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 witam Skrzypiały i stukały mi wahacze górne więc kupiłem i wymieniłem sam.Po kilku dniach dalej skrzypi..Co zrobiłem nie tak.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sten Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Sprawdz czy na pewno to wina wachaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcinzabrze Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Sprawdz czy na pewno to wina wachaczy to napewno wahacz bo przez pare dni nie skrzypiało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sten Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 W takim razie popsikaj miejsca wsółpracujace suchym smarem zPTFE "Wurtha" na pewno nie zaszkodzi a moze pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajdelek Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 zle je peniwe zalozyles. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 a nie skręciłeś na maxa przy podniesionym nismo?? bo jak tak to możesz znowu wymieniać bo się pozrywały, lub spróbować odkręcić śruby i skręcić po podniesieniu piasty lewarkiem do pozycji pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.