kcroot Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Sory za zwłokę, po wlaniu cudu nie było ,spalania też nie określę skoro wzrosło o 25%,ale trafiłem w końcu do warsztatu(dla zainteresowanych Sosnowiec) w którym usunęto moje problemy z kopceniem. Nie był to EGR, tym bardziej nie wtryski jak sugerowało ASO za 2400 od sztuki bez wymiany , tylko przewód intercoolera znajdujący się pod akumulatorem , dla zainteresowanych załączam fotki zrobione od spodu auta i kompletu dolotowych i wychodzących z aukcji allegro z zaznaczeniem zamówionego. Po zdjęciach i opisie ASO nie było w stanie sprowadzić części więc za 125 z przesyłką mam używkę. Nowy według najnowszych ustaleń ok 320 w serwisie , no i dostałem od znajomego numer katalogowy zgodny na 99,9%. Więc zanim wszyscy z podobnym problemem zaczną od wymiany najdroższych elementów, proponuję sprawdzenie tych mało prawdopodobnych lub wykluczonych przez szerokie grona specjalistów Pozdrawiam Robert Witaj kolego jeśli możesz to podeślij ten numer katalogowy, bo ja też mam ich kilka, a jeśli Tobie zagrało to spróbuje to wymienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi