sebastiw Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Czyli komp pokazuje "30 km to empty" i zapala Ci się dioda sygnalizacyjna? Ja dziś wyjeździłem testowo do 5km to empty i dalej zero sygnalizacji diody, czy informacji na wyświetlaczu, że trzeba tankować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirando1985 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 U mnie jest podobnie motor 1,8 LPG. Jak auto kupiłem 3 lata temu i jezdziłem na samym PB wszystko było ok dioda zapalała sie jak zostało jakos koło 50 km jeszcze do przejechania na resztkach paliwa. Wszytsko sie zmienilo po instalacji LPG od opadajacego wskaznika paliwa niby w renault tak maja, niby nikt nigdy nie zgłaszał podobnych problemów po instalacji LpG, wkoncu odpusciłem sobie. Pisałem juz kiedys. Akutalnie teraz mam opadniety wskaznik jak bede miał czas zrobie fotki na dniach aby nie odłaczac aku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastiw Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 U mnie wskaźnik działa prawidłowo, ale nie zapaliła się lampka niskiego poziomu paliwa mimo, że było go b. mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirando1985 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 U mnie jest własnie tak samo, po instalacji LpG juz nie chce sie zapalic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazzi Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 (edytowane) U mnie wskaźnik działa prawidłowo, ale nie zapaliła się lampka niskiego poziomu paliwa mimo, że było go b. mało. Co gorsza u mnie od jakiegoś czasu jest podobnie, rezerwa nie zapala się pomimo bardzo niskiego poziomu paliwa. Widać taki urok tego autka. Ps. Znamienne jest to że nie mam instalacji LPG. Edytowane 5 Grudnia 2015 przez Fazzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastiw Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 a to niegrzeczniuch! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi