Gość Tomas Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Witam otóż wczoraj nastąpiła awaria u mnie w Almerce 1,4 ; 96r. w liczniku km;/ tym górnym jak i dolnym i mam pytanie jak to mam naprawic?? czy to wina elektroniki czy jak?? Pomożecie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimm Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Jaka awaria ? Opisz lepiej problem bo tutaj wróżek nie ma. Jeśli ekran jest pusty, to prawdobodobnie bezpiecznik padł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomas Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Ale to nie jest elektroniczny licznik dodam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binladen Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 kolego jeśli nie elektroniczny to czemu miała paść elektronika ? sprawdż linke bo te roczniki mają analogowe liczniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Slavio Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 kolego jeśli nie elektroniczny to czemu miała paść elektronika ? W tym aucie za licznik km odpowiada elektronika i silniczek - sam licznik jest oparty na kółkach z cyferkami. W wersji po liftingu zmieniono tylko analogowy na wyświetlacz. sprawdż linke bo te roczniki mają analogowe liczniki Nie ma linki!! pozdrawiam Slavio PS. też mam ten problem. Więcej poczytacie tutaj: http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/53759-n15-licznik-nie-nabija-kilometrow/page__p__631058__fromsearch__1entry631058 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomas Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Czyli wniskując jak nie linka to moze to byc wina silniczka Koledzy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.