Gość robert1978 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Witam Mam problem z moim nissanem frontierem z 2005R silnik 4,0 nie pali na trzy cylindry po stronie prawej, jest iskra kompresja, wtrysk paliwa a pomimo tego nie pali. Dwa dni wcześniej przestał pracować na gazie Może ktoś wie ci jest przyczyną Witam Mam problem z moim nissanem frontierem z 2005R silnik 4,0 nie pali na trzy cylindry po stronie prawej, jest iskra kompresja, wtrysk paliwa a pomimo tego nie pali. Dwa dni wcześniej przestał pracować na gazie Może ktoś wie ci jest przyczyną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pati Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 1Jeśli miałeś wcześniej wypadanie zapłonu to posprawdzaj przewody gazowe które idą od wielozaworów do wtrysków gazowych .2Będziesz miał uszkodzony pierwszy prawy katalizator,następnie uszczelka pod głowicą.3Uszkodzenie pierścieni.4wypalenie oleju .5silnik kaput Witam Mam problem z moim nissanem frontierem z 2005R silnik 4,0 nie pali na trzy cylindry po stronie prawej, jest iskra kompresja, wtrysk paliwa a pomimo tego nie pali. Dwa dni wcześniej przestał pracować na gazie Może ktoś wie ci jest przyczyną 1Jeśli miałeś wcześniej wypadanie zapłonu to posprawdzaj przewody gazowe które idą od wielozaworów do wtrysków gazowych .2Będziesz miał uszkodzony pierwszy prawy katalizator,następnie uszczelka pod głowicą.3Uszkodzenie pierścieni.4wypalenie oleju .5silnik kaput santana Witam Mam problem z moim nissanem frontierem z 2005R silnik 4,0 nie pali na trzy cylindry po stronie prawej, jest iskra kompresja, wtrysk paliwa a pomimo tego nie pali. Dwa dni wcześniej przestał pracować na gazie Może ktoś wie ci jest przyczyną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert1978 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 To znaczy jedna z tych możliwości: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pati Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 To znaczy jedna z tych możliwości: Niestety jeśli to trwało dwa,trzy,miesiące to oznacza ze wszystko sypię się kolejno santana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.