Gość MarianPOL Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Trzęsie samochodemc przy szybkiej jeżdzie, nie wiem co sie dzieję. Nie dawno była wymieniana swieca w samochodzie i wszystko przewody. Samochod przy 120km/h zaczyna trzęś i czym szybciej sie samochod rozpędza tym bardzej trzęsie. Posiadam model Nissan Primera 2.0. Z góry dziekuje za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 wyważ koła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary7 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Głównie tylne. Niewyważenie przednich czuć na kierownicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Mogą być jeszcze pokrzywione felgi i brak zbieżności. No i jak masz ALUfelgi to sprawdź, czy masz dokręcone śruby bo w alusach lubią sie poluzować (mi sie poluzowały 3 z 4 śrub i wtedy może nieźle telepać autem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 może być bulwa na oponie i to samo będzie zacznij od kółek mmm widzę chyba 1 go nowego co otagował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keram Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Trzęsie samochodemc przy szybkiej jeżdzie, nie wiem co sie dzieję. Nie dawno była wymieniana swieca w samochodzie i wszystko przewody. Samochod przy 120km/h zaczyna trzęś i czym szybciej sie samochod rozpędza tym bardzej trzęsie. Posiadam model Nissan Primera 2.0. Z góry dziekuje za pomoc. Posiadam też P10, 2,0 benzyna i rok temu miałem ten sam problem. Wprawdzie u mnie zaczynało porządnie trząść od 140 km / h, a potem czym szybciej, tym bardziej trzęsło. Okazało się, że trzeba było poprawić wyważenie wszystkich kół - polecono mi dobrego fachowca. Potem przy próbach do 180 km / h samochód jechał jak trzeba. Szybciej nie próbowałem, bo nie było w pobliżu dobrej drogi. Nigdy bym tego zjawiska nie zaobserwował, bo normalnie tak szybko się u nas nie jeździ, ale zrobiłem próbę prędkości na kawałku nowej obwodnicy Garwolina Pozdrawiam Keram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MarianPOL Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zrobiłem to samo, było wszystko dobrze. Ale i tak niedawno wyskoczyła mi bulwa na oponie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.