snikers77 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Witam, mam taki maly problem z pilotem od centralnego zamka, gdyz pewnego dnia przestal mi otwierac drzwi.Myslalem ze to moze padly baterie wiec je wymienilem na nowe, dodam ze drugi pilot dziala bez zarzutu.Zastanawia mnie to czy on sie zepsul czy moze rozprogramowal.Moze ktos mial podobny problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jummbo76 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Witam, mam taki maly problem z pilotem od centralnego zamka, gdyz pewnego dnia przestal mi otwierac drzwi.Myslalem ze to moze padly baterie wiec je wymienilem na nowe, dodam ze drugi pilot dziala bez zarzutu.Zastanawia mnie to czy on sie zepsul czy moze rozprogramowal.Moze ktos mial podobny problem? prawdopodobnie się rozprogramował po wymianie baterii. Musisz zaprogramować oba piloty ponownie. 6x zapłon kręcisz kluczykiem od "0" do "zapłonu" po 6 ustawisz chyba na "Acc" kierunki potwierdza 2x mrudnięciem i zaczynasz programowanie - trzymasz zamknij i 3x otwierasz puszczasz zamknij i kierunki powinny mrugnać z 2 pilotem tak samo, po wszystkim włączasz zapło, kierunki mrugna na zakończenie programowanie. Ważne by przy programowaniu czas naciskania przycisków był taki sam np 1sek. U mnie udało się chyba za 5 lub 6 razem W razie co instrukcja programowania jest w "zrób to sam". ps. u mnie jeszcze były mikroprzełączniki do wymiany w pilocie. powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość olo.w Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 snikers77 napisz czy Ci się udało bo ja mam dokładnie ten sam problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snikers77 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Okazalo sie ze moj pilot sie rozprogramowal choc myslalem ze juz po nim dlatego czasami warto sprawdzic czy nie jest rozprogramowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.